Reklame for 3byggetilbud

Indhent tre tilbud på vvs-arbejde

VVS i Assens

Vi giver dig overblik over autoriserede VVS'ere, som kan udføre VVS-arbejde i Assens. VVS-arbejde må nemlig i mange tilfælde kun udføres af autoriserede VVS'ere. Denne oversigt gør det hurtigt og nemt for dig at finde en autoriseret VVS-installatør, hvis du har brug for professionel hjælp til VVS i Assens. Du kan også prøve at indhente 3 tilbud fra 3Byggetilbud, som vi reklamerer for.

» Få 3 gratis tilbud på VVS-arbejde

Hvad dækker VVS-arbejde over?

Forkortelsen VVS står for Vand, Varme og Sanitet. Sanitet eller sanitetsteknik, som det også bliver kaldt, vedrører nærmest alt, hvad der har med installationerne på bad, toilet og badeværelse at gøre.

En VVS'er udfører mange forskellige arbejdsopgaver inden for vand, varme og sanitetsteknik. Et autoriseret VVS-firma i Assens kan derfor hjælpe med diverse former for reparationer, nybyggeri, forsikringsskader, serviceopgaver og renovering inden for fx bad og sanitet, køkkener, indeklima, varmeinstallationer, varmesystemer som fx jordvarmeanlæg og solcelleanlæg, ventilation, vandinstallationer og afløb.

Det kan både være reparationer og vedligeholdelse af eksisterende installationer eller etablering af nye installationer fx ved renovering af dit badeværelse eller nybyggeri af hus i Assens.

Nogle VVS'ere er også autoriseret til at arbejde med gas eller kloakinstallationer - eller begge dele. Andre VVS'ere har også uddannet sig som blikkenslager. En blikkenslager laver primært udendørs blikarbejde.


Autoriseret VVS-installatør i Assens

Det er et lovkrav, at man har autorisation til at arbejde med vand- gas-, el-, afløbs- og kloakinstallationer. Du kan altid slå op på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside, om fx et VVS-firma i Assens har autorisation.

Langt det meste VVS-arbejde kræver autorisation. Autorisationen betyder, at VVS-installatøren er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at udføre arbejdet. Man skal være autoriseret til at udføre VVS-arbjde, fordi det kan få alvorlige konsekvenser, hvis arbejdet ikke er udført korrekt. Som tommelfingerregel kræver det en autorisation at udføre arbejde på alle faste installationer som rørsystemer, varmeanlæg og afløb.

Enkelte områder har ikke krav om autorisation. Det gælder fx installation og montering af armaturer og håndvaske, hvis der sidder en afspærringsventil på vandrøret. Er der ikke en afspærringsventil, skal du have fat i en autoriseret VVS-installatør.


Akut hjælp til VVS-arbejde i Assens

Af og til opstår der situationer, hvor man kan få brug for hurtig hjælp til VVS i Assens.

Det sker heldigvis ikke så tit, men når det går galt, er det altid rart at kunne ringe efter en professionel VVS'er i Assens uanset, hvornår på døgnet problemet opstår.

En del VVS-firmaer tilbyder døgnvagt. Assens' VVS-firmaer lader dog til at være en undtagelse. Det er nu heller ikke helt billigt at ringe efter en døgnvagt. Det koster som regel et ekstra gebyr eller en højere timeløn, hvis en VVS-mand skal rykke ud uden for normal arbejdstid, men det kan være penge, som er godt givet ud. Tænk fx på, hvor voldsom en vandskade kan blive, hvis et vandrør sprænger læk. Gulvet bliver hurtigt oversvømmet, når vandet fosser ud af et vandrør. Det kan forårsage dyre og omfangsrige vandskader i bygningens konstruktion og naturligvis også møbler og øvrig inventar, hvis der ikke bliver taget hånd om sådan en vandskade hurtigst muligt.


Få et tilbud på VVS i Assens

Skal du have lavet VVS i dit hjem, kan du eventuelt prøve at indhente 3 tilbud på nettet. Det kan du fx gøre hos 3Byggetilbud, som vi reklamerer for. Det er en gratis service, hvor du helt uforpligtende kan bede om 3 tilbud på din VVS-opgave. At det er uforpligtende vil sige, at du ikke behøver at gøre brug af et af tilbuddene, hvis du synes, at prisen er for høj i forhold til dit budget.

Det tager kun et øjeblik at beskrive din opgave. Du kan indhente tilbud til alle former for VVS-arbejde i Assens som fx reparation, nybyggeri, forsikringsskader, serviceopgaver og renovering inden for blandt andet bad og sanitet, køkkener, indeklima, varmeinstallationer, varmesystemer som fx jordvarmeanlæg og solcelleanlæg, ventilation, vandinstallationer og afløb. Det kan også være, at du skal have lavet nyt badeværelse med helt nye installationer lige fra vandrør til armaturer og nyt toilet. Assens har flere VVS-firmaer, som kan hjælpe dig med sådanne opgaver.

Derefter vil du i løbet af 3 hverdage modtage 3 tilbud fra 3 forskellige VVS-firmaer i Assens. Det er som allerede nævnt helt uforpligtende for dig, så det står dig frit for at takke nej til tilbuddene, hvis du ikke synes, det er billigt nok – men forhåbentligt har du fået et indblik i, hvad det vil koste at hyre en autoriseret VVS'er i Assens.